Online Vállalkozás Indítása 2021

Több infót kérek

Végre számodra is elérhető a teljes

Online Vállalkozás

Indítása

Tudásanyag

„Vezető online marketing tanácsadó könnyen érthető, online videósorozatban foglalja össze, hogyan indíts el egy online vállalkozást.”

Mennyire könnyű ma Magyarországon az interneten pénzt keresni?

 

Mostanában mindenki arról beszél, hogy az interneten van a pénz, és hogy vállalkozni kell…

 • De amikor megpróbálod, akkor kiderül, hogy nem is olyan könnyű.

 

 • Ha egyáltalán megpróbálod – mert hogy belekezdeni még nehezebbnek tűnik.
 • Attól még, hogy van egy weboldalad, egyáltalán nem biztos, hogy jön a pénz.
 • Ráadásul a legtöbb “szakértő”, “tanácsadó” mintha csak a saját zsebét akarná tömni, és nem ad számodra azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket.

Rád igaz ebből akár csak egy is?

 • Szeretnél online pénzt keresni, de nem tudod hogyan indulj el
 • Van már egy vállalkozásod, de fogalmad sincs, hogyan lehetne ebből az interneten is pénzt csinálni?
 • Az online dolgaid működnek, de valahogy nem azt a bevételt vagy profitot hozzák, amit vártál.
 • Sok marketinges gurutól hallottad már a tutit. De amikor megpróbálod a gyakorlatba áttenni, valahogy mintha mégsem működne.

Online vállalkozás indítása

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire szükséged van egy online vállalkozás elindításához. Azokat a lépéseket, amelyeket én magam is megtettem az elmúlt hét évben.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Online Vállalkozás Indítása videó tanfolyam segítségével végre képes leszel te is a saját online vállalkozásod elindítani, és sikeressé tenni!

Itt azt kapod, amire egy vállalkozás elindításához valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem a beetetést, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket – a részleteket lásd lejjebb. Ezzel képes leszel te is elindulni, ha még nincs vállalkozásod, vagy rendbe tenni, ha már van, de nem jól muzsikál.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg – egy szuper könnyen alkalmazható, bármikor visszatekerhető online videó tanfolyam formájában!

 

„”Online vállalkozás indítása

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Az Online Vállalkozás Indítása tanfolyam egy 6 hónapos, online tanfolyam. Minden hónap több leckét tartalmaz, amit az otthonod vagy az irodád kényelméből nézhetsz végig (csak egy számítógép és internet kapcsolat szükséges.

„A célom az, hogy minden hónapban annyi konkrét, azonnal alkalmazható tippet adjak neked, amivel simán megkeresed majd a következő havi anyag árát.”

Fontos információ: A 6 hónap csak a javasolt tanulási sebesség. A teljes tanfolyam elérhető, egyben fizetés esetén azonnal hozzáférést kapsz a teljes anyaghoz!

1. hónap: Hogyan indulj el?

 • Hogyan szerezz azonnal bevételt?
  Én is így csináltam majdnem 200 ezer Forintot induláskor anélkül, hogy egyáltalán honlapom lett volna.

 

 • Az online vállalkozás 3 fajtája, és melyikben mennyi pénz van ma Magyarországon?
  Jó/rossz hír: el kell döntened, hogy melyiket választod, de ha ezt már az elején megteszed, akkor elkerülheted azt a csapdát, hogy fillérekért robotolsz, kifizetetlen megrendelésekkel küzdesz.

 

 • A vállalkozás első aranyszabálya
  Ez a legelső dolog, amit vállalkozóként meg kell értened, Ha ez nincs, akkor esélyed sincs a piacon.
 • Piackutatás (szinte) ingyen
  Ha ezt nem csinálod, akkor bele se kezdj! (Azért “szinte” ingyen, mert mutatok ingyenes eszközöket is, de ha van erre pár ezer Forintod, akkor sokkal profibb eredményeket fogsz kapni).
 • 7 konkrét piackutatási eszköz
  Nem csak az eszközt mutatom meg, hanem hogy pontosan hogyan csináld, hogy azt az információt kapd meg, ami valóban segíteni fog majd sok vevőt szerezni (és persze azt is elmagyarázom, hogy miért van ez így).
 • Mi az a 3 pont, ahol a legtöbben már az indulásnál elrontják?
  Ha nem jól csinálod, akkor ezért nem fogod tudni soha igazán beindítani az online vállalkozásodat…
 • Pontosan mit árulj, hogyan nevezd el, hogyan pozicionáld az árudat/szolgáltatásodat és hogyan árazd be induláskor?
 • Miért muszáj személyes márkát építened online, és hogyan kezdd ezt el?
 •  Itt az ideje, hogy saját honlapod legyen
  Megmutatom, hogyan tudod nagyon gyorsan, programozási tudás nélkül elkészíteni a honlapod egy ingyenes és profi eszköz segítségével.
 • Miért kell azonnal elkezdened pénzt keresned, és hogyan csináld?
  Ne vicceljünk egymással – sokan elvannak azzal, hogy 2-3 évig építgetik az online üzletet bevétel nélkül, de ez valójában nem vezet sehová!
 • Akkor is hasznosak lesznek ezek a lépések, ha már van online üzleted (pl. honlap, Facebook oldal stb.), de nem megy úgy, ahogy szeretnéd.

2-3. hónap: Hitelesség felépítése

 • Ez az, amit manapság divat személyes márkának is hívni
  Én nem a rizsát fogom itt hinteni, hanem olyan lépéseket mutatok meg neked, amiket akkor is sikerrel tudsz megcsinálni, ha még csak egy fényképet sem szeretnél kitenni magadról az internetre!

 

 • Blog indítása, blogolás
  Miért kell ez igazából, miért ez az aranybánya manapság (még mindig!) és sokáig az interneten, és hogyan kezdd el?

 

 • Az egyetlen és legfontosabb eszköz, amivel a hitelességedet eljuttathatod másokhoz.
  Kevés az, hogy hiteles vagy, ezt másokkal kell elfogadtatnod. De hogyan érd el őket? Itt a kulcs!

 

 • Trükkök az igazi hitelességhez
  Nem kell majomnak felöltözni, nem kell idióta videókban ugrálni. Nem erre van szükség az igazi hitelességhez. Néhány apró dologra viszont igen, amit azonnal meg tudsz csinálni. Ezeket mutatom meg neked.

 

 • Blogolás és keresőoptimalizálás
  Az egyik oka, amiért a blogod aranyat ér: a kereső ingyen fog neked látogatókat – érdeklődőket – vevőket hozni! Megmutatom, hogyan csináld.

 

 • Hogyan használd ki a közösségi média erejét?
  Egy másik ingyenes eszköz, amit akkor is használni kell, ha utálsz Facebookozni. De itt rendbe tesszük, hogy mi a különbség a “Facebookozás” és aközött, hogy az internetből pénzt csinálj.

 

 • A legalapvetőbb indulási módszer
  Ezen áll vagy bukik, hogy el tudsz-e gyorsan startolni vagy évekig csak szenvedsz. Ráadásul mutatok egy olyan tippet is, ahol ezt pénz nélkül meg tudod csinálni!

4. hónap: Komoly piackutatás és termékfejlesztés

Eddig megalapoztuk a vállalkozásodat, itt kezdünk el igazán egyedivé válni!

 

 • Hogyan alkalmazd a legtutibb piackutatási eszközt?
  Ez már a haladó piackutatás. Erre a multik milliókat költenek, neked ingyen lesz! Ráadásul sokkal jobb eredményekkel, amit jó eséllyel azonnal bevételre tudsz fordítani.

 

 • Hogyan építsd ki a valódi termékkínálatodat?
  Ez egy olyan módszer, amit ha követsz, nem lesz kérdés, hogy mit árulj, hogyan nevezd el a termékedet vagy a szolgáltatásodat, de még arra is választ kapsz, hogy mit írj ki a honlapodra. És mindezt úgy, hogy a célpiacod imádni fogja!

 

 • Hogyan automatizáld részben az eladásaidat?

 

 

5. hónap: A veszélyek és nehézségek kezelése

Na ez egy kemény téma, és sokan igyekeznek nem foglalkozni vele. Sok tanácsadótól egyáltalán nem hallasz erről, mert nem akarják megzavarni a “rózsaszín ködöt“, amit az online marketing témájában igyekeznek számodra mutatni.

Pedig valójában egy vállalkozás indítása során vannak és lesznek veszélyek! Sőt, ha idáig eljutottál, az egyik jele annak, hogy jól csináltad, ha nehézségekbe ütközöl!

A jó hírem: ezek a nehézségek kezelhetők. Ebben a hónapban átnézzük azokat a veszélyeket, amivel a legtöbb online vállalkozás szembetalálkozik előbb-utóbb.

 • Elégedetlen vásárlók (akár nagyszájúak!!!) kezelése
  Kétféle elégedetlen vásárló van: ha rosszul azonosítod be őket, az egyik fajta ki fog nyírni! Ha viszont jól, akkor a másik fajta lehet akár a legelhivatottabb nagyköveted online!
 • A legnagyobb hibák, amiket pénzügyi téren elkövethetsz
  Vannak olyan vállalkozói baklövések, amelyek miatt akár csődbe is mehetsz. Megtanulod, hogyan kerüld el ezeket.
 • Árazási problémák
  Hogyan árazz, hogy azt a piac is elfogadja, és te is megélj belőle. Sokan itt szembesülnek azzal, hogy az áraikból még a rezsit sem tudják valójában kifizetni!
 • Adózási nehézségek kezelése
  Mi a helyzet az adózással valójában ma Magyarországon? Na erről tényleg nem fog neked szinte senki őszintén beszélni – én megteszem. Ráadásul megmutatom annak a veszélyét, hogy ha ezt nem jól kezeled, hogyan jutsz előbb-utóbb szinte biztosan csődbe. És az egyetlen működő megoldást, amit ha alkalmazol, ezután gyerekjáték lesz minden adót befizetni!
 • Mekkora árrés vagy bevétel szükséges valójában?
  Nemcsak ki fogod tudni számolni, de ez segíteni fog az árazásban és abban is, hogy mindig nyereségesen tudj működni.
 • Hogyan kerüld el az ingyen tanácsadó szerepét?
  Ha eddig jól dolgoztál, a hitelességed egyik mellékterméke az lesz, hogy sokan kérnek tőled ingyen tanácsot. Hogyan kezeld ezt, hogy az időd is megmaradjon, és ne kelljen elhajtanod senkit? Miért muszáj személyes márkát építened online, és hogyan kezd ezt el?

6. hónap: Online terjeszkedés

Itt már jó eséllyel egy működő, felfutó, bevételt hozó online vállalkozásod van. De még mindig az elején vagy. Ideje azon is dolgozni, hogy valóban tudj terjeszkedni – és ne csak azért dolgozz, hogy a rezsidet kifizesd!.

 • Online hirdetések
  A rossz hír: ezek nélkül nem fogsz tudni jól működtetni egy vállalkozást. Jó hír: ez nem olyan bonyolult, mint ahogy hangzik, ráadásul igazából egy fillért sem kell beletenni.

 

 • További közösségi média tippek
  A közösségi médiát nagyon sok mindenre tudod alkalmazni, és kihagyhatatlan ma már, ha valóban nyereséges vállalkozást szeretnél. De másrészt meg joggal érezheted úgy, hogy elviszi minden idődet. Megmutatom neked, hogy mire figyelj, és hogyan kezeld a közösségi médiát a sikeres vállalkozáshoz!

 

 • A marketing tölcséred kialakítása
  Lehet, hogy hallottad már ezt a fogalmat, lehet hogy nem. Akár igen, akár nem, itt megérted mi ez, és hogyan alkalmazd. A lényeg, a marketing tölcsér képes számodra a piacodból vásárlókat csinálni. Ezt az eszközt muszáj alkalmaznod!

 

 • Munkák delegálása
  Ha nem adod ki előbb utóbb a feladatok egy részét, belerokkansz. Sokan viszont úgy gondolják, ha kiadják, abban mennek tönkre. Szinte minden kisvállalkozónak problémát jelent a munkák kiadása. Megmutatom neked, hogy hogyan csináld!

 

 • Az online bevétel 2+1 titka
  2+1 dolog van, amin igazából az online bevételed múlik. Ha ezeket nem alkalmazod, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb tönkremegy a vállalkozásod. Ha viszont megérted, és sikeresen alkalmazod, akkor szinte elkerülhetetlen a nagyobb bevétel!

 

 • Hogyan maradj motivált?
  Egy idő után azt érezheted, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagy. Meg fogom mutatni neked, hogyan maradj motivált, és mit tegyél, hogy elkerüld azt, hogy akár egy pillanatra is meginogj.

Online vállalkozás indítása

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 

Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!

Küldök egy díjbekérőt.

Utald át az összeget a levélben megadott bankszámlaszámunkra!

Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, valamint elküldjük a regisztrációhoz szükséges további információkat.

Ezután bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat!

Az egyes tanfolyam anyagok alatt van lehetőséged kérdezni, ha valamit nem értesz – és szakértő választ kapsz!

Online vállalkozás indítása

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

Teremy Alex

„Az elmúlt 2 évben több marketing tanácsadótól vettem tananyagokat, és őszintén egyikkel sem tudtam bevétel növekedést elérni, csak a tiéddel az Online vállalkozási indítása tanfolyammal”

http://dietmaker.hu

Dora Gyula

„Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóta több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!
Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

titkostanacsoknoknek.hu

Varga Éva

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! smile

valodiertek.hu

Antal-Pap Judit

„Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem tőled tanulni.”

seo.antikaotika-design.hu

M.A.

„Ez a tanfolyam volt az, ami elindította bennem a vállalkozó szellemet. (…)
Ezúton mondok köszönetet és ajánlom mindenkinek akit érdekel ez a téma.”

Online vállalkozás indítása

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a 6 hónapos videó tanfolyam aranyárban mérhető, valóban megtanít egy működő online vállalkozást elindítani, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem!

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen. Még akkor is, ha egyelőre a fizetésedből vagy a félretett pénzedből szeretnél elindulni!

 

Az ára bruttó 6 x 27.000 Ft kényelmes, havi részletekben fizetve. (összesen: bruttó 162.000 ft) 

Vagy, ha egyben ki tudod fizetni, akkor még kedvezőbb az ára, bruttó 135.000 Ft a teljes, 6 havi tanfolyam.

 

Az ár tartalmazza a 6 hónapos Online Vállalkozás Indítása online videótanfolyam teljes hozzáférését, és minden videó alatt kérdezési lehetőséget. A hozzáférésed nem jár le, nem vesszük el. Bármikor, bármeddig és bármennyiszer megnézheted a videókat.

 

Garantáltan?

 

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a honlapomat, az e-mailjeimet, talán végezted már másik tanfolyamomat. Tudod, hogy csak olyat írok le, ami működik és neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, a tanfolyam indulásától számított 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked az addig befizetett pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Online vállalkozás indítása

Mikor Indul a tanfolyam?

Amennyiben a részletfizetési lehetőséget választottad – a teljes ár kifizetéséig -, a tárgyhavi részlet beérkezését követően adjuk meg a hozzáférést a következő hónap videóihoz.

A tanfolyam anyagai folyamatosan hozzáférhetők a 6 hónap alatt, hogy együtt tudj haladni, és meg tudd csinálni a feladatokat. A hozzáférést nem vesszük el, bármikor újra megnézheted a videókat és elvégezheted a tanfolyamot, ha egyszer kifizetted.

 

Figyelem!

 

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Sőt! Az egyik oka, hogy sokan nem érnek el sikert online éppen az, hogy nem csinálnak semmit! Megrendelnek egy-két tanfolyamot, aztán várják, hogy megtörténjen a csoda.

A csodát nem tudom elhozni neked – ha munka nélkül bevételre vágysz, akkor nem jó helyen vagy!

De azt meg tudom neked mutatni, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy elkezdj online bevételt csinálni. De ehhez neked kell dolgoznod, neked kell a feladatokat elvégezned, és ami a legfontosabb: neked kell a felelősséget vállalnod a saját vállalkozásodért!

Indítsd el most a vállalkozásod!

  Jelentkezem az Online Vállalkozás Indítása tanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!

  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál u. 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.

  Flizor Média Kft.
  Online Vállalkozás Indítása
  Telefon: +3620 359 9691
  Email: info@flizor.com

  Adószám: 12886630-2-13
  Cégjegyzékszám: 13-09-187161
  Tárhelyszolgáltató: BC.HU Kft.