Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam

Tudod, hogy a magyar vállalkozók, mivel kapcsolatban kérnek rendszeresen segítséget?

Miért van szükséged hatékony marketing tervre?

A legtöbb vállalkozó egyszerűen nem készít konkrét marketing tervet, mert nem tudja, hogyan fogjon neki.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … tudod, hogy jó lenne, ha volna marketing terved, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá

 • … akár évekig is tanultál marketinget, de a sok száz oldalas könyvek ott porosodnak a polcodon, és semmire nem mész velük

 • … nincs időd arra, hogy órákat tölts el a neten és ellentmondásos marketing tanácsokból bogarászd ki a lényeget

 • … már tapasztalod, hogy mehetne jobban az üzleted és nem ártana egy kis marketing előtervezés

 • … jó lenne végre egyben látni, hogy milyen konkrét marketing lépéseket kell végrehajtani a vállalkozásodban, hogy több vevőt tudj szerezni.

 • … áhítozol egy szuper hatékony és egyszerű marketing terv sablonra, amit minden évben elővehetsz

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van egy örökzöld marketing stratégiához.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Hatékony Marketing Terv online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére megtervezni a marketing stratégiádat

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati marketing tippeket, amelyeket évekig sikerrel használhatsz. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Mit fogsz megtanulni a Hatékony Marketing Terv online tanfolyamon?

 • Piacfelmérések. Felmérések nélkül nincs hatékony eredmény. Ezért meg fogod tanulni, hogy az elérhető ingyenes online eszközök segítségével hogyan készíts el egy piacfelmérést. Hidd el, ez az alapja minden sikeres marketing akciónak!
 • Termékek, terméklétra. Az alapoknál kezdjük. A termékek és a terméklétra kialakításában is segítek, hiszen ezekre építjük fel a marketing tervet.
 • Marketing akciók. Az akciókról az embernek lehet jó vagy rossz személyes véleménye. De az igazság az, hogy ezek nélkül ma már nem tudsz hatékonyan eladni. És vajon mi az igazság az akciókkal kapcsolatban az online világban? Hogyan alkalmazd őket? Mit és mikor akciózz?
 • Értékesítési tölcsér. Ez egy divatos név arra, hogy az online világban hogyan építs fel egy olyan rendszert, ami a vadidegenekből először érdeklődőket, majd vásárlókat és visszatérő vevőket konvertál. De sajnos sokakban több kérdés mint válasz van ezzel kapcsolatban. Ugye jó lesz, ha megérted, hogy mitől működik egy ilyen rendszer valójában, és képes leszel bármilyen témában összerakni egy hatékony értékesítési tölcsért?
 • A sikeres marketing terv két legfontosabb lépése. Meglepő, hogy milyen két egyszerű dolgon múlik az, hogy egy tervezés (itt: marketing tervezés) sikeres lehet-e egyáltalán.

Ha eddig azt érezted, hogy fogalmad sincs hogy állj neki, bonyolult az egész, nem is lehet a való élethez marketing tervet készíteni, akkor elárulom: itt a megoldás. Amikor ezt a két lépést megérted, onnantól gyerekjáték lesz a marketing tervezés.

 • Egy statikus marketing terv. Ez meglepően egyszerű lesz, mégsem gondoltál eddig rá. Amikor ide jutunk a tanfolyamon, akkor szó szerint öt perc alatt össze fogsz tudni rakni egy egyszerű marketing tervet – amit én statikusnak nevezek. És garantálom, hogy már ettől jobban fogod érezni magad, és jobban át fogod látni a marketingedet, mint a legtöbb cég vagy vállalkozó.
 • Mi kerüljön a marketing tervbe? Konkrétan végigvesszük, hogy egy kisvállalkozásnak mit kell bevennie a marketing tervébe. Nem lesz többé kérdésed ezen a területen.
 • Összerakod a marketing tervedet! A tanfolyam során azért veszünk ennyire részletesen minden alapot, hogy teljesen megértsd, hogyan kell összeállítani egy marketing tervet. Így a tanfolyam végére a gyakorlati feladatok során képes leszel te magad is összeállítani a saját marketing tervedet.
 • Bárhol, bármikor. Ez nem csak a képzés elérhetőségére vonatkozik, hiszen korlátozás nélkül hozzáférhetsz az anyagokhoz.

De ha elvégezted a képzést, akkor onnantól kezdve tényleg bárhol és bármikor képes leszel hatékony, működőképes marketing tervet összeállítani. Akár a mostani vállalkozásodban jövőre vagy később, akár bármelyik másik vállalkozásodban.

 • Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szoktam. Számodra is érthető, “vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy beszéljek neked a marketingről.

 • Extraként kapsz tőlem egy letölthető marketing tervezési sablont. És amit még pluszban kapsz: pontosan érteni fogod, hogy miért és hogyan töltsd ki!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot (…)”

K. R.

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni.(…)”

Korfanti Gábor

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 80.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

Az ára bruttó 49.900 Ft

VIP tagunk vagy?

Ha kiértesített VIP tagunk van, akkor számodra az ár mindössze bruttó 40.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

elégedettségi garancia

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezem a Hatékony Marketing Terv online videótanfolyamra

  Adatkezelési szabályzat

  A * csillaggal jelölt mezőt kérlek mindenképpen töltsd ki!


  Számlázási adatok
  A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Jelentkezem a tanfolyamra!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.