Biztonságos vállalkozásindítás

Vállalkoznál, de már az első lépéseknél elakadsz?

Azt sem tudod, merre indulj el, kihez fordulj?

↓Érdekel a válasz? Olvass tovább!

Biztonságos vállalkozás indítás

A legtöbben már az elején feladják…

Ez pedig nem is csoda. Az internet tele van mindenféle információkkal, amik vagy igazak, vagy nem. Az ismerősök is rengeteg „okosságot” mondanak, te pedig csak egy helyben toporogsz. Aztán egyre nagyobb zűrzavarba kerülsz, és inkább hagyod az egészet.

Tudom, milyen érzés. De ennek nem kell így lennie.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnél vállalkozni, de azt sem tudod, merre indulj el.
 • … jó lenne már végre a saját lábadra állni és a magad ura lenni.
 • … mindig csak tervezgetsz, de soha nem jutottál el a kezdő lépésig.
 • nincs időd még azzal is foglalkozni, hogy a jogi útvesztőkből kikerülj.
 • nem tudod, hogy melyik vállalkozási forma való neked.
 • … neked is kínai a jogi szöveg.
 • nem szeretnél súlyos tíz- vagy százezreket kifizetni azért, mert egy alapvető előírásról még nem hallottál.
 • … szeretnél egy biztonságos, minőségi megoldást, de nincs pénzed megfizetni a drága szakértőket.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Segítségül hívtam neked Dr. Kocsis Ildikót, aki kiváló, elismert jogász és egyik fő célkitűzése, hogy a jogi szaknyelvet „lefordítsa” érthető formára. Ő összegyűjtötte számodra a lényeget, amire szükséged van ahhoz, hogy biztonságosan el tudd indítani a vállalkozásod.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Biztonságos vállalkozásindítás online tudásanyag segítségével végre képes leszel megtalálni a számodra legmegfelelőbb vállalkozási formát és tisztában leszel az alapvető jogi kérdésekkel.

Itt azt kapod, amire valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem a latin, jogi szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati tippeket, amelyek segítségével végre el tudod kezdeni a vállalkozásod. Sőt, még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ki segít neked?

Dr. Kocsis Ildikó

Dr. Kocsis Ildikó szakmailag elismert ügyvéd, Európa jogi szakjogász. Érthető, gyakorlatorientált formában magyarázza el neked a vállalkozásindítás legfontosabb tudnivalóit és buktatóit.

Szerzője számos országos és helyi médiában megjelent cikknek. Gyakran meghívott előadója szemináriumoknak, valamint szakértőként több tévécsatorna és rádió műsorában is találkozhattál már vele.

Az Érthető Jog szerzőjeként célja, hogy a jog útvesztőiben érthető iránymutatást adjon neked, és emberi nyelven megfogalmazott adatokkal lásson el.

2008-ban az Ügyvéd Világ magazin készített interjút vele pályafutásáról. Kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként a Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon szerkesztősége döntése alapján bekerült a gazdaság, politika, tudomány, kultúra és művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

Mit fogsz megérteni a Biztonságos vállalkozásindítás online tudásanyag segítségével?

 • A Biztonságos vállalkozásindítás egy 3 részből álló online tudásanyag.
  • Az 1. részben meg fogod érteni, mit kell alapvetően tudnod egy vállalkozás elindításához.
  • A 2. részben megismered az egyéni vállalkozások sajátosságait.
  • A 3. részben a gazdasági társaságokat veszitek górcső alá, külön kitérve a bt.-re és a kft.-re.
 • Hozzáférést fogsz kapni egy online felülethez, ahol megtalálod a Biztonságos vállalkozásindítás tudásanyagát.
 • Online videók segítségével, érthető, gyakorlatias nyelven magyarázza el Dr. Kocsis Ildikó a vállalkozásindítás jogi ismereteit.
 • Ezeket bárhol, bármikor és akárhányszor megtekintheted. A hozzáférésed örök, azaz nem vesszük el.
 • Ráadásul mindehhez az otthonod, vagy az irodád kényelmében jutsz hozzá.

1. rész – Vállalkozási alapismeretek

 • A vállalkozás elindításának első akadályai

Amikor egyéni vállalkozást, céget alapítasz, akkor mindenképpen át kell gondolnod néhány dolgot. Ezek az első kérdések, amikre meg kell találnod a választ – ne aggódj, Dr. Kocsis Ildikó segít ebben – és azok a döntések, amiket meg kell hoznod. Ha ezekkel tisztában vagy, már egy jelentős tehertől szabadulsz meg.

 • A tevékenységi köröd kiválasztásának titkai

Ez az egyik legnehezebb pont a vállalkozásindítás elején, ugyanis már ott elakadhatsz, hogy melyik tevékenységi kört vedd fel, kell-e hozzá végzettség, engedély. Ha megérted, mire figyelj, akkor képes leszel átlendülni rajta.

 • A cégnév kiválasztásának szabályai

Neked sem mindegy, sikerül-e megtalálnod a tökéletes cégnevet, ráadásul ennek még szabályai is vannak. Mik ezek? Hogyan tudod leellenőrizni, hogy az általad kitalált nevet használja-e már valaki?

 • Székhely, központi ügyintézés helye, telephely, fióktelep

Van néhány kifejezés, amellyel találkozni fogsz, és nem mindegy, mit jelentenek. Meg fogod érteni az ezek közötti különbséget, így már nem lesz gond, ha valahol meg kell adnod ezeket az adatokat.

 • Egy fontos tipp, hogy ne szüntessék meg a vállalkozásod már az elején

Még el sem kezdtél vállalkozni, de már a megszűnésről beszélünk? Ne aggódj, csak néhány apróságra kell figyelned, amik igazán nem nagy dolgok, de a vállalkozásod jövője múlhat azon, ha nem figyelsz ezekre.

 • Hol találod meg a saját adataidat, és nem mellesleg a konkurenciádét, a partnereidét is?

Megismered, hol látod majd a saját vállalkozásod adatait. De itt nem álltok meg! Azt is megtudod, hogyan tudsz meg teljesen ingyenesen adatokat a konkurenciádról és az üzleti partnereidről.

 • Melyik a megfelelő cégforma számodra?

Az egyik legfontosabb döntés, amit meg kell hozod, az a cégformád. Egyáltalán nem mindegy, hogy egyéni vállalkozást, bt.-t, kft.-t vagy mást indítasz. Dr. Kocsis Ildikó világosan, érthető formában elmagyarázza, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe.

 • Milyen feltételei vannak egy vállalkozás működésének?

Egy vállalkozás elindítása nem ér véget azzal, hogy kapsz egy adószámot. Szükséged lehet bankszámlára, bizonyos nyomtatványokra stb. Tudni fogod, milyen lépéseken kell végigmenned, így biztosan nem marad majd ki semmi.

2. rész – Egyéni vállalkozás indítása

 • Ki lehet egyéni vállalkozó?

Azt, hogy ki lehet egyéni vállalkozó, és ki nem, jogszabály írja elő. Meg fogod érteni, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venned.

 • Mennyibe kerül az egyéni vállalkozás elindítása?

Tudtad, hogy egyéni vállalkozást már akár 0 Ft-tal is elindíthatsz? Megtudod, mitől függ, hogy vannak-e kezdeti költségeid vagy nincsenek? Ha esetleg lesznek kiadásaid, mennyire kell számítanod?

 • Egyéni vállalkozás elindításának jogi kérdései

Egy egyéni vállalkozást már akár 1 nap alatt is el tudsz indítani. Ennek viszont megvannak a pontos lépései. Mindent át fogsz látni, amire szükséged lesz, így a jogi oldal már biztosan nem okoz majd gondot.

 • Mire terjed ki a felelősséged egyéni vállalkozóként?

Minden vállalkozási formának megvannak a maga felelősségi kérdései, így az egyéni vállalkozásoknak is. Ebben a videóban ezt fogjátok tisztába tenni.

 • Egyéni vállalkozás elindítása lépésről lépésre

Itt az ideje, hogy elindítsd az egyéni vállalkozásod. Dr. Kocsis Ildikó végigkísér a folyamaton. Ahol javasolt igénybe venned külső segítséget, ott jelzi, és azt is elmondja, kihez, melyik hivatalhoz tudsz fordulni.

3. rész – A gazdasági társaságok sajátosságai

 • Kihez fordulj, ha gazdasági társaságot szeretnél alapítani?

Általában egy vállalkozásindítás előtt álló személy itt akad el először. Érteni fogod, hogy milyen problémáddal, kit keress meg. Így nem kell attól félned, hogy elhajtanak bármelyik hivatalból vagy a könyvelő és az ügyvéd egymásra mutogat.

 • Mennyi pénzre van szükséged, ha céget akarsz alapítani?

Kell-e kezdőtőke, és ha igen, akkor mennyi az egyes cégformák alapításához? Milyen plusz költségekkel kell számolnod, amikre lehet, most még nem is gondolsz?

 • Minden, amit tudnod kell az egyszerűsített cégalapításról

Az egyszerűsített cégalapítás egy olyan lehetőség, amellyel a Cégbíróság az adószám megállapítását követő 1 munkanapon belül bejegyzi a céget. Pontosan látni fogod, milyen feltételeknek kell megfelelned ahhoz, hogy ezt a rendkívül gyors módszert tudd alkalmazni.

 • Az előtársasági időszak előnyei és hátrányai

Mi az előtársaság? Egyáltalán szükség van-e rá? Erre vonatkozóan kapsz gyakorlati tippeket.

 • Gazdasági társaságok működése

Bár ez itt csak egy rövid pont, hatalmas tudásanyagot foglal magában. Érteni fogod, hogyan működnek a gyakorlatban a gazdasági társaságok. Pontosan látod majd, hogyan épül fel egy cég, hogyan kell hivatalosan meghozni a döntéseket. Az ügyvezetés és a cég képviseletének kérdéseit is átveszitek.

 • Hogyan vehetsz ki pénzt a cégből?

Minden vállalkozó elsődleges célja, hogy bevételt termeljen. De hogyan tudod kivenni a cégből?

 • Hogyan lépj ki a cégből?

Egy cégnek nem kell ahhoz rosszul mennie, hogy úgy dönts, ki fogsz szállni. Ez akkor is előfordulhat, ha más céljaid lesznek, nagyobb lehetőséget látsz egy másik üzletben.

Megismered, hogyan lehet kiszállni. Miért fontos ez már az elején? Ha az alapításkor nem vagy tisztában vele, akár akaratod ellenére is a cégben ragadhatsz és olyan lesz számodra, mint a 22-es csapdája. Így, ha megszüntetnéd a céget, az sem lesz már kérdés többé, hogyan tedd meg.

 • Melyik vállalkozási formát válaszd?

Kft., bt., egyéni vállalkozás? Melyik számodra a legjobb? Dr. Kocsis Ildikó érthető módon foglalja össze neked az előnyöket és a hátrányokat, így látni fogod, hogy a te helyzetedben melyik forma lenne az ideális.

 • A betéti társaságok működése

Minden, amit tudnod kell a bt-k alapításáról és működéséről. Mennyi kezdőtőkére van szükséged? Ki a beltag, ki a kültag, és ki, miért felel? Dr. Kocsis Ildikó lépésről lépésre végigvezet azon az úton, amelyet a nulláról meg kell tenned odáig, hogy egy bejegyzett bt.-d legyen.

 • A korlátolt felelősségű társaságok működése

Mit kell tudnod a kft.-ről? Mi az a korlátolt felelősség? Az üzletrész fogalma érthetően elmagyarázva. Hogyan tudsz akár egyedül is kft.-t alapítani? Mire kell figyelned egy kft. ügyvezetőjeként? Megismered a konkrét lépéseket, amelyeket az ötlettől a cégbejegyzésig meg kell tenned.

Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szükséged van rá. Számodra is érthető, “vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted.

Fontos!

 • A videókon Dr. Kocsis Ildikó, szakmailag rendkívül elismert jogász magyarázza el számodra a fenti pontokat.
 • A tudásanyag kizárólag jogi oldalról közelíti meg a vállalkozásindítás témakörét. Adózási kérdésekre nem tér ki, ugyanis az rendkívül vállalatspecifikus. Javasoljuk, hogy ehhez kérd egy jó könyvelő segítségét.
 • Minden vállalkozás más és más, mindegyik egyedi. Mint a jogi kérdésekben mindig, itt is igaz az, hogy a körülmények befolyásolhatják, hogy a te esetedben mi a legjobb megoldás, mit kell vagy mit érdemes tenni. Éppen ezért fontos, hogy tudd: a tanfolyam anyagának célja az általános tájékoztatás, az elhangzottak nem minősülnek jogi tanácsadásnak.
 • A Biztonságos vállalkozásindítás online tudásanyag segítségével egy átfogó képet kapsz a legfontosabb jogi kérdésekről, hogy át tudj lendülni a kezdeti nehézségeken, és meg tudj előzni olyan problémákat, büntetéseket, amelyek könnyen elkerülhetők. A jogilag, adózásilag érzékenyebb témákban mindenképpen kérd szakértő segítségét.

Mikor lesz elérhető a Biztonságos vállalkozásindítás tudásanyag?

A Biztonságos vállalkozásindítás tudásanyag első videói 2019. december 6-án lesznek elérhetők.

A teljes tudásanyag várhatóan 2 hónap alatt kerül fel az online felületre (hétről-hétre teszünk fel új videókat).

Dr. Kocsis Ildikóról mondták

„A szakmájában egy nagyon értékes Ember lehet, minden elismerésem az Öné, tiszteletem azért, amit tesz, hogy az egyszerű ember is megérti az Ön által taglalt témákat!!!!!! Én mindig szinte „falva olvasom az írásait”.”

„Nagyon sokat számít, hogy Ön, mint a jogi szakma képviselője felvállalta ezt, hogy segít megérteni az embereknek a jogrendszer kesze-kusza szabályait. Munkájához további sok erőt és sok sikert kívánok, még sok-sok ilyen jogi szakemberre lenne szükség.”

„Emberközpontú és vállalkozóbarát, a problémát, mint jogi tényt érthetővé teszi.”

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a tudásanyag aranyárban mérhető, ezért elkérhetnénk érte több tízezer forintot.

De nem tesszük! Nem kérünk érte 80.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

Ezt a tudásanyagot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész (Vállalkozási alapismeretek) ára csak bruttó 13.800 Ft.
 • Az 1.+2. rész (Vállalkozási alapismeretek, Egyéni vállalkozás indítása) ára egyben csak bruttó 19.800 Ft.
 • Az 1.+3. rész (Vállalkozási alapismeretek, A gazdasági társaságok sajátosságai) ára egyben csak bruttó 39.600 Ft.
 • Az 1.+2.+3. rész (Vállalkozási alapismeretek, Egyéni vállalkozás indítása, A gazdasági társaságok sajátosságai) ára egyben csak bruttó 59.400 Ft.
 • Az 1. rész (Vállalkozási alapismeretek) ára most csak bruttó 6.900 Ft.
 • Az 1.+2. rész (Vállalkozási alapismeretek, Egyéni vállalkozás indítása) ára egyben most csak bruttó 9.900 Ft.
 • Az 1.+3. rész (Vállalkozási alapismeretek, A gazdasági társaságok sajátosságai) ára egyben most csak bruttó 19.800 Ft.
 • Az 1.+2.+.3. rész (Vállalkozási alapismeretek, Egyéni vállalkozás indítása, A gazdasági társaságok sajátosságai) ára egyben most csak bruttó 29.700 Ft.

A feltüntetett árak 27% áfát tartalmaznak.

Garantáltan?

Tudjuk, hogy ez a tudásanyag is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautaljuk neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
 • Küldök egy proforma számlát.
 • Utald át az összeget a proforma számlán megadott bankszámlaszámra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és a hozzáférést a tanfolyamhoz. Az első videók 2019. december 6-án kerülnek fel az online felületre.
 • A videókat bármikor, bármeddig, korlátozás nélkül megnézheted.
 • A videókon Dr. Kocsis Ildikó magyarázza el a Biztonságos vállalkozásindítás tudásanyagát érthető, gyakorlatias formában.
 • A videókat bármikor és bármennyiszer megnézheted, a hozzáférésed nem vesszük el.

Ez a tanfolyam jelenleg nem rendelhető!

A megrendelésed fizetési kötelezettséggel járó, elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, melyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, mely elállási jogot mi 30 napon keresztül biztosítunk számodra. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 30 napon belül e-mailben jelezheted az info@flizor.com címen vagy bármelyik, a honlapon feltüntetett elérhetőségen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem a tudásanyagot!” gombra kattintással a Flizor Média Kft.-vel (2100 Gödöllő, Szabó Pál utca 60., adószám: 12886630-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-187161) kötöd.